Over ons

Wat doet verwijderingsverzoek.com

‘Googelen’ is een tweede natuur geworden. U gaat solliciteren, ontmoet nieuwe relaties of hebt een informeel gesprek met een relatie. U weet dat uw naam door de zoekmachine van Google wordt gehaald. Dat geeft u geen goed gevoel. De zoekresultaten beïnvloeden uw (zakelijke) leven. U moet constant uitleggen ‘hoe het zit’. Zelfs op verjaardagen of op de sportclub. De oprichter van verwijderingsverzoek, mr. Nick Voorbach, herkent uw gevoel en staat u graag juridisch bij. Hij procedeert onder meer tegen Google, Facebook en andere bedrijven over het recht om vergeten te worden.

De jurist achter verwijderingsverzoek.com

Direct na het Costeja-arrest uit 2014 heeft de oprichter van verwijderingsverzoek, mr. N.G.A. Voorbach, zich bekwaamd in het vergeet- en verwijderingsrecht. Sindsdien houdt hij alle uitspraken bij en procedeert hij met grote regelmaat op het gebied van het privacyrecht. Op de blogpagina vindt u meer informatie over de bepleite zaken en behaalde resultaten. Hieronder vindt u een voorbeeld van een positieve beslissing van Google en de AP.

Voor wie we het doen

Ons cliëntenbestand is heel divers. In principe staan we iedereen bij. We hebben rechtszaken gevoerd namens een bestuurder van een grote gemeente, een interim-manager, burgers wiens privacy door gemeenten is aangetast. Wij weten alles van privacy. Het is voor ons heel belangrijk dat uw privacy gerespecteerd wordt. En dat dwingen wij zo nodig af bij een rechter, tegen een eerlijk en gunstig tarief.

Maak nu een afspraak met mr. Nick Voorbach.

Onze contactgegevens

Post: Postbus 7222, 2701 AE Zoetermeer
Kantoor: Röntgenlaan 5 te Zoetermeer
Email: info@verwijderingsverzoek.com
Kantooruren: 9:00 uur – 20:00 uur

Direct hulp aanvragen

E-mails worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord!

Copyright © 2018-2024 Verwijderingsverzoek.com | Alle rechten voorbehouden. | Alentejo Webdesign

arrow-rightpencil-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram